dimecres, 1 d’agost del 2018

Ribes Sabater al Cilindre.



Gran clàssica!.Dificultats suaus,ambient aeri,bona roca i alguns bolts que donen vidilla.La veritat és que ens ha agradat molt. Hem enllaçat la segona i terçera tirada sense problemes de fregament.


-Accés: Des de Balaguer hem de prendre la carretera direcció Tremp (C-13). Abans d’arribar al poble de Camarasa trobem un desviament a mà esquerra direcció a Sant Llorenç de Montgai (LV-9047).
Hem de seguir per aquesta carretera direcció Sant Llorenç. Aparquem sota mateix del Cilindre i la via es veu perfectament des de la carretera. 
-Aproximació: Des de la carretera pugem per terreny evident fins a la base de l'Esperó,uns deu metres a la dreta de la gran Xemeneia Carles Andreu.Fissura/díedre amb parabolts abans de la mateixa.


-Material: Encara que en algunes ressenyes recomanen només cintes nosaltres hem fet servir un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 2.
-Grau obligat:V/V+.
-Descens: Crec que la via tenia les roles preparades per rapelar però diria que no es gaire bona opció pel flanqueig que fa.Nosaltres hem baixat a caminant cap a l'esquerra i en 15' tornàvem a ser al cotxe.
-Ressenyes: Romanticguerrer i Todoreseña.net. Moltíssimes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada