dilluns, 5 de novembre del 2018

Good Joint a la Falconera.



Redreçament de la part superior de la SAME que val molt la pena.Si ens decidim per aquest recorregut gaudirem d'una escalada poc equipada,amb ambient i bona roca.Abans caldrà escalar les 4 primeres tirades de la SAME que tampoc estan malament.

Accés: Cal aparcar al Port Esportiu del poble del Garraf,al final de tot a les envistes de la paret hi ha un descampat i una zona blava on no hem pagat cap de les moltes tardes d'entresetmana que hem escalat a la paret. L'aparcament sembla segur,si més no no hi havia vidres al terra i està just davant del Club Nàutic.
Aproximació: Creuem un descampat per un bon camí amb el mar i el port a l'esquerra.El primer seguro és un químic que assegura un pas descendent del flanqueig i costa de veure des de peu pla.
Orientació: El flanqueig de la SAME no queda a l'ombra fins a les 3,la resta de la via potser un pèl abans.
Grau obligat: V+.
Material: Cintes desplegables,doble corda,joc de tascons i de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3.Aquest darrer només l'hem posat per muntar la penúltima reunió al buril on hagués quedat més bé alguna peça entre el #.75 i el #2.
Descens: Des de la darrera reunió pujem a la carena on hi ha un bon camí que seguirem a la dreta. La carena es va tornant cresta i anem seguint fites. Hi ha una desgrimpada amb una corda fixe d'un parell de metres de moment en bon estat. Després creuem una zona de vegetació per acabar espategant al carrer on hem aparcat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada