dimecres, 27 de maig del 2015

Tabares sector la Tubería.



Juntament amb Arico una de les escoles de la illa que em sonàven, famosa per les seves vies d'autoportecció per estètiques i rectilíneas fissures de basalt. Si busquem un entorn solitari i espectacular com el de Vistamar aquí no el trobarem. Per que ens entenguem seria com escalar als cingles de Castellfollit. A més les vies no és que siguin lletjes però són microvies tipus Montbrú de curtes i força sobades. Suposo que no l'hem clavat gens amb el sector i que hi ha sectors millors.
L'Accés es fa des de la carretera general de La Cuesta a La Laguna. A l'alçada de Correus gireu en una rotonda a la dreta i seguiu les indicacions de Valle de Tabares. Passeu Valle de Tabares i acabeu d'arribar al poble de Valle Jiménez. Més o menys al quiólemtre 7 trobem un cartell amb una pista en bon estat que diu " Camino del Toscal ". Seguim aquesta pista uns tres cents metres i arribem a un petit eixamplament a l'esquerra per aparcar i amb un corriol que ens baixa al sector.


Algunes vies que hem provat han estat: Raulito Izquierda ( 6a ) i Raulito ( V+) on hem fet servir un joc de tascons i friends entre l'Alien Verd i el Camalot 0.75. La Fissura Gorda ( V+ ) on hem fet anar un joc de friends des del Camalot de l'1 al del 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada