dimarts, 6 d’agost del 2019

Pilar de Sant Martí al Canigó.



Petit recorregut de ressalts,segurament sigui una bona opció per iniciar-se a la via llarga.Hi trobarem un equipament generós,bona roca ( compte amb uns blocs al primer tram de III,Ll2) i dificultat suau.Panys prou reeixits separats per feixes.


Accés: Des de Vilafranca del Conflent pujem al nucli de Castell.Seguim enfilant-nos en direcció al Refugi de Marialles i al cap de 500m de sortir de  Castell trobem unes edificacions de l’empresa SAUR, deixem el cotxe a l’aparcament que tenim a mà dreta.
Aproximació: Agafem el camí que passa entre les dues edificacions en direcció a la Cascada de Cadí,obviem un trencant a l'esquerra i seguim rectes.Arribem a una zona d'esportiva amb vies d'escola amb una taula de fusta.Peu de via evident enmig dels itineraris esportius.


Material: En algunes topos possa algun friend facultatiu,nosaltres hem passat amb una desena de cintes ( alguna llarga ) i vagues per arbres.
Orientació: Oest,te sol a partir de la una.
Grau obligat: IV+/A0.
Horaris: aproximació 4',via entre 2 i 4 hores i descens 30'.


Tipus de roca: gneis.
Descens: La via acaba en un repla,seguint la direcció que portem arribem a una canal terrosa a través de la qual baixem fins al camí pel que hem aproximat.
Ressenyes: Joanasín i l'altre no ho se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada