dilluns, 1 de novembre del 2021

Esperons del Fra Garí.



Escalada de resalts en estat pur,camines més que escales,la via acaba just sota el sector El Llençol o sigui que si ens quedem amb ganes d'escalar aquí ens podem linxar a fer vies.Nosaltres,per restriccions horàries només hem fet la Directanna(6a).
Com a bon recorregut de bonys no hi ha gaire ambient,la roca a les plaques boníssima i a les zones de grimpada sanejada.
Diria que els caps de setmana la via està força concorreguda,pla B o esperar en una feixa fent totxo que marxi l'embús,si fem això darrer ens poden tirar rocs les cordades precedents.
Hem fet la via en 6 llargs amb doble corda de 60:
L1+L2.Hem arribat fins la R2 bis,que hem fet en uns ullastres una mica precaris.
L3+L4+L5.
L6 sol però diria que hi havia una reunió pel mig.
L7+L8 i els altres dos sols.
Retirada fàcil caminant a la majoria de reunions.
Aproximació: Des dels dipósits agafem un G.R. de pujada.Obviem un trencant a la dreta (P.R.) i el G.R. que seguim fa un gir a l'esquerra tot creuant un torrent.Caldrà pujar pel torrent fins a situar-nos a peu de via.Parabolts visibles.
Orientació: Sud.
Grau obligat: V.
Horaris: Aproximació 10',via 2 hores i baixada 40' ( no hem trobat la drecera ).
Material: Hi ha qui utilitza algún friend mitjà,nosaltres només hem fet anar cintes exprés. Sinó enllaçem llargs amb quatre farem,si empalmem 10 llargues així com doble corda.Si fem la Directanna al Llençol 16.
Descens: Nosaltres hem rapelat la Directanna (6a) i en acabat hem baixat caminant a l'esquerra fins a la part alta de Collbató on haviem aparcat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada