divendres, 10 d’agost del 2018

Little Big Horn a la Roca Gris.


Malgrat algun tram herbós a la primera tirada i sobretot al segon llarg la resta és prou lluida.Nosaltres hem sortit pel darrer llarg de la Tarantel.la,si tenim ganes de variar una miqueta de tanta fissura pot ser sigui millor opció sortir per la Mickey Mouse. La terçera tirada és molt bona per vertical i mantinguda.




-Restriccions: Prohibida l'escalada entre l'1 de Gener i el 31 de Juny.
-Orientació: Sudest,nosaltres hi vàrem anar a quarts de cinc i començava a tenir ombra.
-Accés: Explanada d'en Nubiola, al costat del restaurant de la Vinya Nova.
-Aproximació: Pugem per la pista forestal fins que trobem un camí a mà dreta (marques blanques). El camí ens baixa al torrent del Pont, el seguim de pujada i de seguida trobem unes fites que ens indiquen que cal deixar torrent i pujar al vessant de la dreta.Situats a la base de la paret aquesta dira que és la primera via que comença de la mateixa canal.Si ens hi fixem molt veurem el pitó i els dos primers ponts de roca, a la dreta hi ha una placa amb xapes de la Koyaniskatsi.
-Material: 18 cintes i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot 0.75,en algunes ressenyes marca fins al 2.Doble corda pels ràpels.


-Grau obligat: 6a/A0,no se si es passa amb V+/A1.
-Descens: Des del final de la via caminem en direcció nord per anar a buscar el sistema de ràpels de la via Urquiza-Olmo.
-Ressenyes: Romànticguerrer i Príncepdelesmaduixes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada