dilluns, 3 d’octubre del 2011

Terra Lliure a la paret de les Gralles.


-Cordada: Grau i Busquets.
-Ressenya: La que corre per internet que és una d'en Soldevila de les 100 millors tunejada. Perfecte.
-Material: Duiem el semàfor d'aliens,un joc de tascons i Camalots fins al 4,repetint 1,2 i 3.
-Accés: Arribant al poble de Camarassa des de Balaguer girem a la dreta en direcció Cubells. Just abans de que la carretera surti del poble ens enfilem per un carrer a ma dreta que ens porta a una pista. Aquesta ens deixarà a l'Ermita de St. Jordi. Uns metres abans d'arribar-hi agafem una altre pist a la dreta.Al final d'aquesta pista localitzem una vall a ma dreta.
-Aproximació: Creuem un camp i anem fins al final de la vall que comentava. Aquí hi ha un cingle. Hem d'anar a l'esquerra i localitzar una instal.lació de ràpel ( dos espits amb cadena ), el rapel fa 45 metres i ens deixa en una feixa que anem seguint a la dreta. La primera part de la feixa està molt embardissada,després millora. A la primera tirada hi ha dos claus que serveixen per localitzar el peu de via.
-Via: A nosaltres ens ha agradat. La via troba el camí més fàcil enmig d'una paret ben desplomada i de roca que sembla bastant podrida. El rocam de la via demana algunes precaucions peró crec que és més sólid del que aparenta, a nosaltres no s'ens ha trencat cap pressa. La via està poc equipada amb alguns ponts de roca,algún clau i algún espit peró en general podriem dir que està força pelada peró ens podem anar assegurant bé sobre la marxa ( va tota l'estona per fissures i díedres ). El tram més obligat deu ser la primera part de la penúltima tirada, que deu rondar el 6a. La resta es deu poder trampejar amb V+/A1.
-Descèns: Carenejar a la dreta fins a arribar a la vall per la que hem aproximat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada