dilluns, 24 d’octubre del 2011

Via del Lobo a Terradets,fins la Falsa Feixa.


-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: La de les 100 millors i també la de la guia d’escalades a Terradets.
-Material: Via pràcticament equipada, tot i això hi ha alguns trams majoritàriament de fissura que cal equipar. Nosaltres hem posat de tot tascons, semàfor i Camalots fins al 3. M’imagino que amb tascons, semàfor i els Camalots 2 i 3 s'en fa prou.
-Aproximació:  Evident,mireu la piada de la Smoking. La via està més a la dreta i crec que també hi ha el nom a peu de via.

-Via:  És una via clàssica que va enllaçant les fissures i díedres de la manera més evident. La roca no està gens sobada, es coneix que es fa menys que les seves veïnes. La tercera i la quarta tirada són un xic herboses,la resta guapíssim. Equipada per rapelar. La penúltima tirada ha estat reequipada recentment substituïnt els dos burins que estaven trencats per parabolts, també el darrer abans de la reunió que obligava a fer un pas de 6a+. Actualment m'imagino que la via es pot anar resolent amb V+/A0 peró hi ha alguna apretadeta de 6a obligada. Per exemple la que hi ha arribant a la quarta reunió. Les tirades tercera i quarta diria que per metres es poden enllaçar peró controleu el fregament ( més o menys rectes crec ) perquè al final del quart llarg hi ha aquest tram més fi.
-Descèns: Com he explicat al post anterior sobre la Smoking.

2 comentaris:

  1. La vía no termina en la falsa feixa. Aun quedan largos hasta la feixa que es donde terminamos nosotros.

    Fernando Lertxundi

    ResponElimina
  2. Hola Fernando. Nosaltres vàrem fer com aquell en Vicente que fa el que la gente!. Ara corretgeixo el títol,doncs és veritat que no la vàrem fer tota.
    Que tal és la part de dalt?. La part que vàrem fer nosaltres ens va semblar guapíssima,felicitats per la via!!!

    ResponElimina