divendres, 6 d’abril del 2012

Integral Pim Pam a la Paret del Pont.

-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya:


-Material: Cintes exprés ( 14 ? ), la primera tirada totalment equipada amb espits i un parabolt la resta amb parabolts o dos ponts de roca.

-Via: Una primera tirada de placa guapíssima, vertical amb pressa i bona roca ( 6a, V+ obl. ). La resta és l'excussa per acabar d'arribar al cim ( IV amb algún ressalt una miqueta més complicat peró molt discontinu ). Les reunions que marco són orientatives , nosaltres les hem fet aquí peró tenen només un bolt. La primera reunió te un bolt i un espit i està equipada per rapelar ( preveure maillon, mosquetó extraible ) i la del cim és un pont de roca ( dreta ).

-Descèns: Si el que ens interessa és només l'escalada el que hem de fer es rapelar de R1. Si ens fa il.lusió fer el cim, d'aquí baixarem a l'alçada de la base del darrer resalt i seguirem una traça pel cantó de St. Llorenç. La traça ens mena a una coma que forma el vessant de la muntanya i per aquesta retornem a la carretera.

5 comentaris:

  1. Felicitats per l'activitat
    Crec que és l'integral Pim Pam.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Mingo!. L'has feta ?, sinó l'has fet te la recomano, sobretot la primera tirada, nosaltres la vàrem trobar molt guapa. No deus pas saber res del llibre de ressenyes desaparegut?

      Elimina
    2. Ni idea del llibre ja preguntaré als colegues de Lleida, no crec que hagi desaparegut, li ho vau preguntar al Jaume del bar si en sabia alguna cosa.

      Elimina
  2. naltros hi varem anar el 1 d'Abril i el llibre ja no hi era (el 18 de Març el varem consultar, peró).
    referent a via, et passo el link de l'escalatroncs que la te ressenyada http://escalatroncs.wordpress.com/2010/10/13/integral-pim-pam-paret-del-pont-sant-llorencs-montgai/
    salut i a tibar

    krls

    ResponElimina
    Respostes
    1. Krls: Merci per l'enllaç´, així ara ja se el que vàrem fer.

      Mingo: Ja l'hi vàrem a dir e en Jaume i ens va dir que ja l'hi havien dit peró que ell no sab pas on pot ser.

      Esperem que el llibre surti perquè , almenys per mi, era molt útil.

      Bones escalades a tothom!!!

      Elimina