dilluns, 23 d’abril del 2012

Terra i Cel a la Paret de l'Os.



-Cordada: Quico i Busquets.
-Ressenya:
http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_slmontgai.html# 
 -Material: Camalots fins al número 3, semàfor d'Aliens i joc de tascons.
-Aproximació: La via comença literalment a la carretera ( triangle útil per assegurar el primer llarg ), són els espits que hi ha a la dreta d'un antic ferro de telèfons.


-Via: Està bé, no és de les que més ens han agradat a la Paret de l'Os. Es coneix que no es fa tant com les seves veïnes perquè en algún punt te verdet, en d'altres herba i hi ha algún bloc a punt de caure....

Ll1: Arrenquem de la cuneta, roca de talús en els primers metres. Després de la doble expansió que marca la ressenya hem anat una miqueta per l'esquerra ( herbós), fins aquí tot assegurat i en aquest tram només hem possat un parell de Camalots ( 0.5 i 2 ).

Ll2: Totalment equipat. Hem afegit un pont de roca i hem canviat el cordino del primer que ja hi havia. Als peus de R2 n'hi ha un altre que no marca el croquis.

Ll3: Díedre a l'esquerra de la reunió, a equipar. Només hem sapigut veure un dels dos pitons que marca el croquis. Quan el díedre queda tencat per la vegatació sortir per l'esquerra ( atlètic ). COMPTE AMB UN BLOC A PUNT DE CAURE a un metre o dos per sobre del clau.

Ll4: Des de la reunió no hem sapigut veure com anava el llarg i hem fet la volta per la Jordi Andreu. Des de dalt hem vist el pont de roca que marca la ressenya, es veia bastant brut. Passant per la JA totalment equipat.

Ll5: Des de la repissa on fem R4 ja es veuen el pont de roca ( l'hem canviat ) i un pitó. Compte amb el tram per trincar el pont de roca ( entra un tascó o friend petit ). Llarg a equipar ( pont de roca, pitó i espit ).

Ll6: Sense massa complicacions: pont de roca, espit, pont de roca i sabina, aquí girem a esquerres i sortim per terreny senzill al cim on no hem trobat reunió, l'hem feta en un pont de roca. Hem possat un 0.5 i un tascó.

-Altres piades: Edu  i l' Ylerget

-Descèns: Del cim primer a l'esquerra i després a la dreta a buscar la traça evident que ens retorna a la carretera.

3 comentaris:

  1. Ei no pareu de fer vies... sou hiperactius...
    Com dius aquesta via no és fa gaire. Us va sortir el primer i el segon en lliure?, nosaltres només vam treure el segon.
    Al meu parer el llarg més xulo és el cinqué.
    Si us agraden aquestes vies poc freqüentades una altra que casi no és fa és la trifolls, està més envellida. Amb estil esportiu intentant en lliure la autopista a l'infierno. I en plan clàssic artificialero suïcida roca cutre la detritus (4 repes en 33 anys).
    Molt bona i no es fa gaire, clàssica total amb cert compromís, la holocausto.

    Salut empotrats!

    Victor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Ylerget!. Com anem?, no se qui és més hiperactiu que tu també cardes unes tatxades que carden por...

      En lliure?, que va!. El col.lega encara ( em sembla que la va fer en lliure menys un pas de la primera tirada)...jo anava a trincar cintes i em va costar lo meu ( 6b obligat,no? que en penses tu ? ).

      L'Holocaust i l'Autopista a l'Infern ja les hem fetes. La Detritus i la Trifolls no, a veure quan trobem el company i les ganes d'anar-hi!.

      Per cert, sabs que ha passat amb el llibre de ressenyes del bar?, ha desaparegut?. M'agafaré del teu blog les ressenyes de la Trifolls i et volia dir si tens alguna topo de los Ilegales em sembla que es diu a la Formiguera i la cresta d'en Gelis.

      Apa,merci i fins aviat!

      Elimina
    2. Ei suposo que si que seria 6b obligat... jo d'aixo de graus no n'entenc gaire.
      La trifolls és de les més velletes del 79 i hi ha molt matoll i molseta però la linia és guapa. Fa falta algún clau.
      La detritus ja és una altra història (de por) tot i que vaig restaurar les reus i un parell de burils que protegien sortides amb lliure amb roca detritus.

      El llibre de ressenyes algún desaprensiu per no dir fill de puta la mangat i no la tornat. La ressenya de los ilegales està penjada a les fotos del grup de la noguera i la de la cresta de gelis sortia al llibre antic, si no la trobes passa'm un mail i ja te l'enviaré.

      Apa cuideu-vos

      Elimina