diumenge, 3 de juny del 2012

Globeros en Alaska.



-Cordada: Isaac Ferrés i Busquets.
-Ressenyes: 
 http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_montrebei1.html#

http://albertganxets.blogspot.com.es/2012/05/globeros-en-alaska-montrebei-paret-de.html

-Aproximació: Del prat sortim en direcció al congost, la via està just a l'esquerra de la Desequilibri Hormonal, el col.lega s'en recordava d'on era. Diria que aquestes vies estan a la zona de la torre per on va la GEDE i el Cau del Sioux, vaja que si no ho coneixeu porteu una foto d'alguna d'aquestes vies o la ressenya d'en Ganxets. Quan estigueu a la vertical del pany per on va la via, deixeu el camí principal i enfileu cap a la paret per una tartera amb un parell de fites al principi.


-Material: Nosaltres hem utilitzat: un gantxo ( 1 repós a la quarta tirada ), joc de tascons ( sobretot petits ), semàfor d'Aliens i joc de Camalots fins al 3. El del 2 crec que no l'hem possat i el de 3 només a dos pams per sobre del parabolt a la tercera tirada.
-Via: Ens ha agradat molt, tots els llargs són guapos. Plaques, díedres, fissures i un final atlètic per rematar, bona via!. La roca en general bona peró estem a Montrebei i algún tram fàcil puntual demana atenció. Respecte al grau obligat, m'imagino que el marca la quarta tirda i que deu rondar el 6b+. La via és sostinguda. A les reunions tres i cinc hi falta un clau i la reunió te un sol parabolt.. Podem aprofitar la primera xapa del següent llarg si portem una baga ben llarga.
-Descèns: Del final de la via acabar de pujar a la carena i seguir-la cap a la dreta.Localitzem unes fites que ens menen a un coll, després per tarteres retornem al prat.


2 comentaris:

  1. Hey, ....algun llarg pinta una mica perdedor... ¿És així?

    Felicitats Bows!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones!. Per quin llarg ho dius?. Jo sóc miop ( i no escalo amb ulleres ) i propenç a perdre'm en els llargs i aquí en cap tirada vaig dubtar. La via és molt lógica i a més hi ha prou ferro com per veure la següent assegurança en tot moment.
      Si no l'has fet te la recomano.
      He vist que ets fisio...tinc un esguinç al tormell de fot sis mesos que no s'en va ni amb lejia, potser algún divendres a la tarda hauré de parar-me a Vic quan puji al Montsec...encara que segur que els divendres a la tarda no curres.
      Apa Salut!!!!

      Elimina