dilluns, 2 de desembre del 2013

Via del Díedre al Plec del Llibre.


-Cordada: Niss i Busquets.
-Material: La via està equipada amb químics però a la segona tirada pot anar bé posar alguna peça, nosaltres hem posat un parell d'Aliens i un tascó, entren friends fins al número 1-2.
-Orientació: Suposo que Est, nosaltres hem quedat a les 4 a Centelles i feia pinta que el tema portava estona a l'ombra.
-Ressenya: Al bloc d'en Gatsaule podeu trobar la de la guia escanejada, aquí penjo la d'en  Quim Gil  gràcies!




-Roca: Sense entrar en disquisicions tècniques jo diria que és gres, com el que hi ha al Grau dels Matxos vaja. Sanejada per les moltes repeticions que deu tenir la via.
-Aproximació/Accés: En Niss, el puta, ja ho tenia controlat i jo anava a remolc, no em vaig empanar gaire de com anava el tema. De totes maneres la via es veu perfectament des de la carretera i no ha de ser difícil arribar-hi. Quan arribem a Centelles venint de Vic la via queda a ma dreta. Hem de pendre una carretera que s'enfila muntanya amunt i llavors una pista que porta a un mas ( Mas del Puig Vell ? ). Uns cent metres abans del mas hi ha un petit aparcament a ma esquerra vora un torrent. Ens apropem al mas i mirant de molestar el mínim hem d'agafar un camí amb marques grogues que sembla que s'enfila cap a la paret. Nosaltres ens n'hem cansat i hem anat a sac pel bosc fins a peu de paret. Per arribar a la R0 hem de pujar damunt un petit contrafort, per la dreta es puja caminant.


-Via: Es pot fer amb una sola tirada de 50 metres, és un díedre ben sostingut i amb una dificultat obligada relativa ja que segurament es deu poder trampejar totalment en A1. La reunió del cim es monta en un arbre. A la mateixa paret hem vist un munt de vies, que molaria controlar per combinar ja que aquesta sinó queda curta.
-Descens: Un ràpel per la paret de l'esquerra que amb 30 metres justos ens retorna a la repissa de R0.

2 comentaris: