dijous, 9 de gener del 2014

Desliz.


-Cordada: Salip i Busquets.
-Aproximació,Accés i Ressenya: Lanochedelloro.com .Afegir que a peu de via hi ha dues sagetes picades i que a la dreta es veuen ben a prop alguns bolts de la Marquitos. De tornada no passem pel peu de via peró pot ser bona idea deixar coses a l'entrada de la Feixa dels Espàrregs per recollir-les de tornada.Ah! i que aquest cop hem tirat ràpel al tram de cordes fixes, 30 metres i uns pocs metres de corda fixe.
-Orientació: Sud.


-Via: Ens ha agradat força, és sostinguda en el seu grau,amb bona roca i amb cert ambient en les tirades 3,4 i primera meitat de la cinquena. D'altra banda la paret és la que és i tenim la feixa de rigor al final i un sol tram amb mala roca i un xic herbós ( inici del segon llarg ). En general és una escalada de placa més tècnica que física peró que tampoc és que sigui d'aderència.


-Material: Hem anat possant de tot entre l'Alien negre i el Camalot del 3, repetint l'Alien groc. Som uns negats assegurant en aquestes franjes i cossiem les tirades perquè les assegurançes ens quedàven malament, aneu-hi amb menys ferro. Jo portaria un joc des de l'Alien verd o blau al Camalot del 2, el 3 el vàrem possar per enxufar-li al col.lega i no carregar-lo a l'arnés!. La R2 es reforça bé amb el Camalot 0.5.
-Dificultat Obligada: La quarta tirada nosaltres la hem vist més de 6a que de V+ i l'hem vist força obligada. Potser la dificultat obligada sigui de V+/6a-A0.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada