dilluns, 12 de maig del 2014

Kalamity's al Serrat de St.Miquel.



Kalamity's team en acció!
A principis d'Abril varem acabar d'enllestir aquesta via amb en Berta.Crec que malgrat les feixes que creua les tirades han quedat força guapes, amb una espectacular llastra de 40 metres que per si sola justifica la visita, a part trobarem bones plaques i alguns diedres ben interessants.

Sortida atlètica de R1.

Hem obert la via en tres atacs i a cada un d'ells ens hem regalat fotent rocs d'altabaix amb el martell per tant ha quedat força sanejada, encara que poden haver quedat trams puntuals de mala roca. Molts dels bolts els hem afegit a posteriori en aquells punts en que no ens podíem assegurar amb flotants, malgrat això, pot ser que hagi quedat algun tram de IV/V exposat.

Placa amb roca 00 i desequipada al penúltim llarg.

El Material recomanable seria un joc de tascons i un altre de friends des de l'Alien blau al Camalot del 4, pot ser útil repetir el Camalot del 3 si volem fer l'inici de la llastra amb artificial ( 6a+ ). Quan vàrem obrir la Llastra vàrem col.locar un Camalot de 5 i posteriorment hi vàrem emplaçar un bolt per no haver de carregar el 5 tota la via. El del 4 diria que només l'hem fet anar a l'entrada de la llastra i també a la placa del penúltim llarg ( encara que no ho sembli ). Els punts on es va clavar durant l'obertura ara resten equipats amb parabolts, de totes maneres si algú els vol portar i abandonar-ne cap problema. No vàrem utilitzar ganxos.

Arribant a la role de la Llastra.

El Grau Obligat jo crec que deu ser 6a/A1, possiblement hi hagi algun tram de IV-V una mica exposat. La tercera tirada no vàrem aconseguir encadenar-la, ens ha semblat que deu rondar el 7a.

Els díedres de sota la Llastra.

La ressenya la vàrem fer al bar en acabat d'escalar, o sigui que no està exempta d'errors. La vàrem deixar al Torres i l'hi vàrem fer una fotografia, quan tinguem un moment la tornem a dibuixar, a part penjo una foto amb algunes vies de la paret i una de la via vista des de la pista.



L'Accés és per la pista dels Puntals en direcció a la Font Freda, després d'uns prats cal aparcar a l'alçada d'una gran tuberia. D'aquí veurem perfectament la via amb la foto de dalt, hi ha alguna fita però l'aproximació és força a ull.
El Descens el vàrem fer caminant a l'esquerra a buscar l'entrada a la feixa on hi ha la avant penúltima role. Crec que és més recomanable rapelar els dos darrers llargs per abastar la feixa. Com que no ho sabíem no vàrem deixar aquestes roles equipades per rapelar, per tant caldrà preveure cordinos i/o maillons a tal efecte; si us poseu en contacte amb nosaltres us en facilitarem.

Inici de la travessia final de L3.

6 comentaris:

  1. Collons! Que bons que sou, no???

    Ara només us falta algú a l'equip que us faci unes ressenyes descents. No es pot ser més calamitat, en un tros de paper i encara l'única còpia que tens la deixes al bar.

    M'hi portes i en fem una de wapa?

    ResponElimina
  2. jajaja... súper bons!, la via en realitat és III/A0 peró hem inflat el grau aviam si algún rostollaire dels habituals s'anima a tatxar-la.
    Pel tema ressenyes estàvem buscant algú que tingués experiencia en pàgines webb de referencia, que fos bo sobretot dibuixant sabines que tant abunden en els rostolls que repetim, no se algú que hagi perdut el seu espai virtual on plasmar les seves inquietuts artístiques i és vulgui acollir , per enriquir-lo amb la seva aportació, al projecte de Rostoll Empotrat. Estem buscant alguna via de nivell per fer la prova d'accés...
    Si saps d'algú que l'hi interesi...
    Aixó de la ressenya al bas només acaba de corroborar que la via no es podía dir d'una altre manera...
    Que tal per Busa?

    ResponElimina
  3. Ostia...molt bé tio... clar que tenint tot lo nou taxat evidentment un dia o altre us havieu de posar a obrir...Felicitats es veu una línia prou maca i llarga... ya vaa si esteu fort no...Hight level....

    Jo del Port d'Àger no passo i el montroig me te atrapat ves a provar la Happy Crack ( germaneta de la Trending) i preparat que en breu sortira del forn la millor línia del Montroig... a l socol per esclar a l'Ombra...que ya sabes que yo las dejo areglaitas como el Juan...

    Aquest de l'anterior comentari també pot vindre a dibuixar per allà al montroig que des de que hi ha foto digital no veig topos bones...eh

    Venga
    Kalamity aveure si ens veiem aviat, per Busa molt bé ens va agardar molt...

    Salut,
    Segarra

    ResponElimina
  4. Ei Marc!,que passa neng?. Deja algo de roca en el Monroi pa los demases neng, que al final me va a abri asta en la parede del bar de Sanllors,neng!.
    Ya se k nos las deja arreglà pa liberà i eso, pero clekame algun kanto,neng, k cuando escalemo la Boira no liberemó a vista,saes,neng
    Ave si ablamos i kedemo pa una tarde en ca la MOntse o pa dolomiti,neng!
    Ya estas tardando a pasar la topo de la nueva esta del socol xa pode taxar,saes, neng!
    Salut i fuixi!

    ResponElimina
  5. felicitats...a veure quan lhi fem la repe.
    Esperarem la ressenya oficial..jajaja
    Salut, rumbateam

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Rumbateam!, a veure si us agrada!, lo de la ressenya oficial ja mirarem d'accelerar-ho que sinó quan la volgueu anar a repetir els bolts ja estaran ben rovellats,jajaja...
      Per cert! molt guapa l'Escórpora!,ara hi ha ganes d'anar a fer les rumberes del Ripollès!
      Salut i vies noves!

      Elimina