diumenge, 31 d’agost del 2014

Directa Ansó a la Pared del Paso.

Al final ens ha enganxat!
-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Accés: Des de el poble d'Ansó seguim la carretera vall endins. L'aparcament està ben indicat a la ressenya dels Rumbateam.

Inici del penúltim llarg.

-Aproximació: Ho hem fet una miqueta diferent de com marca el croquis dels Rumbateam. Hem començat igual però hem seguit la taretera fins a peu de paret i hem flanquejat per la base de la tàpia cap a l'esquerra fins al peu de via. Aquest està situat al peu d'un evident díedre, amb les inicials picades i un pitó encintat ben visible més amunt.
-Orientació: Hi vàrem anar un dia de núbol i la veritat és que no en tinc ni idea, si algu ho sap.

Bona ressenya dels Rumbateam.
-Material: Típica via de fissures i díedres pràcticament desquipada però que es pot cossir a gust del consumidor. Si anem sobrats de grau passarem amb un joc de friends fins al 3, sinó és el cas millor agafar el Camalot del 4, el joc de tascons i també ens aniran bé les repeticions indicades a la topo. Si només hagués de repetir un número jo repetiría el 3.

Que no faltin les Savines!

-Via: A mi em va agradar molt, la vaig trobar una molt bona via de díedres i fissures ben diferents, algún tram de placa l'hi dona el toc de varietat. Molt homogènia i sostinguda, l'única pega és algún tram herbós molt puntual que suposo que amb les repeticions anirà quedant més net. Hem enllaçat les dues darreres tirades. Activitat rápida ideal per dies de mal temps ja que està a prop del cotxe i es rapela.


Penúltim llarg: diedraken!!!!.

-Dificultat obligada: V+/A0, encara que amb ferros i paciència es deu poder fer quasi tota amb A1.
-Descens: Rapelant la via. Nosaltres amb dues seixantes hem fet: R5-R3 ( millor para a R4, crec que així esquives una sabina una mica enganxa-cordes ), R3-R2 i R2-terra. Pot anar bé dur algún recanvi pels ràpels.

Primer llarg.

4 comentaris:

  1. Molt bona la sorpresa a la última R!

    ResponElimina
  2. La sorpresa vols dir el ruixat que ens va agafar o hi ha alguna cosa més?

    ResponElimina
  3. Bona aquesta...quines sabines hiha ehhh
    Salut màquines
    Bernat

    ResponElimina
  4. Cagon Déu!!!!, quin cop d'ull que vàreu tenir!!!!, molt ben trobada!!!!, quina disfrutada de via!!!!.
    No saps pas l'orientació de la via?, com es veu a la primera foto el dia que la vàrem fer no es veía el sol i no se que possar a la piada...
    Per cert, aviam si abans que vingui la fred podem anar a fer les dues Rumberes del Salt del Grill, que foten molt bona pinta.
    Salut i Sabines!!!!

    ResponElimina