divendres, 25 de maig del 2018

Badalona a la Panxa del Bisbe.



Bonica escalada de roca fantàstica i hàbil recorregut a la recerca dels punts fébles de la paret. En algún blog s'afirma que l'esclada te un punt d'expossada, jo afegiria que ho és en trams per sota del V grau. L'entrada a la primera reunió te una galeta i és V/V+ però es pot assegurar amb un merlet i un Alien gris.



-Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.
-Aproximació: Del Monestir prendre les escales dels pobres, al Pla de Sta. Anna agafem el trencant de la dreta que passa per la base de la paret.Les baumes de la primera tirada es veuen des de l'aproximació.El peu de via el situem damunt un petit turonet amb una alzina. La primera xapa es veu des del terra i està situada damunt un gran códol marronós/vermell,a la dreta hi ha els bolts de la Setze Jutges.

-Orientació: Sud, a les cinc de la tarda la via començava a quedar a l'ombra.
-Material: Els més atrevits passen amb quatre cintes exprés. Nosaltres hem n'hem fet servir unes vuit,una plaqueta recuperable,vagues merleteres i un Alien gris.


-Grau obligat: V. 
-Descens: Ràpel d'uns 30-35 metres cap al coll nord. Després baixem per la canal de la cara oest, primer entre la vegetació i després pel despreniment, fins al camí de les escales dels pobres,passem per peu de via.
-Ressenyes: Nosaltres hem fet servir les dues que penjo a dalt: Escalatroncs i Col.leccionista de vies. Si mirem aquesta darrera hi ha un parabolt de més a l'entrada de R1,potser vàren aprofitar una xapa de la veïna Setze Jutges però llavors el flanqueig per entrar a R1 sembla més difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada