dilluns, 10 de setembre del 2018

Escurçó al Peladet.


A tots nosaltres ens va agradar molt:variada,ambient i roca prou correcte com per no passar por pel tema.De les plaques de franjes sobre roca gris impecable de les dues primeres tiradades a les atlètiques fissures del quart llarg.El terçer llarg i el darrer una mica de transició però com el grau està collat i hi ha ambient a nosaltres també ens ha fet anar alerta.

Accés: Cal estacionar a la Font de les Bagases a la carretera C-13,entre Balaguer i Tremp.
Aproximació: Pujem per la carretera en direcció Tremp. La paret ens queda a ma dreta, per pujar a la base de la paret cal utilitzar unes cordes fixes que queden just darrera d'una senyal de tràfic. Anem seguint per la base de la paret uns vint minuts fins que localitzem el peu de via. E picada,pont de roca i pitons visibles.


Orientació: Sud oest,el sol hi entra a la 1.
Material: Unes 16 cintes exprés i un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot de l'1.En un punt ja fàcil de L2 hem possat el 3 per gastar-lo.
Si es va just en el 6a/+ pot anar bé dur els tricams o Aliens híbrids per les franjes del primer llarg.


Grau Obligat: 6a/A1, potser es passa amb V+ utilitzant un ganxo.
Horari: 5 hores,1 per rapelar la via i 40' tant d'aproximació com de peu de via al cotxe.

Descens: Nosaltres hem rapelat per la mateixa via,per aquesta opció mola portar uns cinc metres de cordino per reforçar la instal.lació del cim. Hem rapelat de la següent manera: R5-R4 ( 30 ),R4-R3,grimpada fins R3 bis,R3 bis-R2,R2-R1 i R1-terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada