dilluns, 9 de març del 2020

Esperó Vidal Albir Farreny.



A tots tres ens ha agradat,una via rodona on tots els llargs són ben guapos.L'escalada és més aviat dreta i de canto,amb algún tram més finot.El recorregut és ben lógic i va buscant les escletxes en tot moment però també hi ha força placa.La roca no patina i en general és bona però hi ha algún tram que sona a buit.


Accés: Cal estacionar a la Font de les Bagases a la carretera C-13,entre Balaguer i Tremp.
Aproximació: Pujem per la carretera en direcció Tremp fins a l'alçada d'un pont antic.Creuem el riu per aquest pont i amb l'ajuda d'uns cables pujem a la via del tren. Creuem el túnel i anem baixant per una traça que hi ha sota la paret fins que veiem el nom escrit a l'inici de la via.
Orientació: Sud,compte que al estar a dins de l'engorjat els dos primers llargs romanen a l'ombra fins les 11/12.


Material: 18 cintes exprés, un estrep,un joc de tascons i un altre de friends des de l'Alien verd al Camalot del 2 ( hem possat el del 3 per treure pes,el 2 entrava ).
Horaris: Aproximació 15',via 6 hores i retorn al cotxe 40'.
Grau obligat: V+/A1,pas d'esqueneta.
Descens: Si acabem a la feixa,com hem fet nosaltres,tant sols cal seguir-la a la dreta fins a la carretera.No hi ha cap ràpel.
Ressenya: Luichy.


2 comentaris:

  1. Enhorabona!! Crec que sou els primers que la repetiu després de l'acondicionament del Luichy, doncs feia molts anys que no es feia el tram entre feixes. He llegit les vostres opinions de les vies que conec, sobretot les que vaig obrir ja fa uns dies, i m'han semblat molt adients.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies company!.La via ens va agradar molt,ganes de sortir de casa i passar una bona estona enfilats a la paret!!!
      Salut i metres!!!

      Elimina