dimecres, 13 de gener del 2021

Aguanta a la Rentisclera de la Massana.



La tirada de la bavaresa és espectacular,res a envejar a la Elèctric Ladyland.A la resta de la via hi ha trams bons alternats amb d'altres de bruts i herbosos.A nosaltres l'activitat ens ha fet patxoca però això és molt personal.La paret també s'anomena Paret del Tamok.


Accés: Un cop passat del darrer túnel de la presa de Camarasa (direcció Tremp) aparquem el cotxe a ma esquerra just on comença un carril de vehicles lents o per estacionar en una pujada (parking Cova del Tabac). La paret la tenim al davant i es veu perferctament amb la fotografia.


Aproximació: Reculem uns metres per la carretera fins un punt on el mur de contenció és més baix.Creuem la carretera i passem el mur,agafem un corriol fitat que sense pèrdua ens deixarà a peu de paret.La seguim a l'esquerra.Inici en un balmat amb dues vies esportives a l'esquerra equipades amb parabolts.Una sabina podada ens ajuda a abastar el primer parabolt.



Orientació: Sudest,te sol des de primera hora.
Material: Nosaltres hem fet anar una quinzena de cintes exprés i un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot del 4. El del #4 només l'hem possat a on marca el croquis,sembla que hi queda millor un 5 i és per trampejar o per no caure un metre més en cas de fallar.Les repeticions que marca la ressenya poden anar bé a la tirada de la bavaresa,nosaltres hem anat arrosegant les peçes.



Horaris: Aproximació 20',via 6 hores i descens 40'.
Grau obligat: 6a/A1.



Descens: Un cop al cim anem cap a l’est per un corriol fins a trobar una pista, la seguim a la dreta fins a un coll on hi han uns cartells. Agafem el camí què surt a la dreta i què baixa en direcció a les passarel·les del estret de Mu. Un cop hem baixat dues terceres parts trobarem un corriol a ma dreta amb fites què agafem, flanquejant per sobre de la central elèctrica i sortirem a l’aparcament on hem deixat el cotxe.

2 comentaris:

  1. Ei sóc l'Arnau de Savassona,aquesta la voliem anar a fer quan ens obrin.
    Vau passar per la Placa Ganxets o pel diedre?.
    Molt guapo el blog!.
    Vaia arsenal de vies,aviam si podem colaborar amb algun croquis de blogs osonencs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Arnau!.que cardes anar a fer aquesta?boig! tu t'hi aborriras jo vaig anar pel díedre i perque no hi havia una opció més fàcil!.
      Si et curres unes ressenyes de les zones noves de bloc d'Osona aniran guai!.
      Salut i romos!!!

      Elimina