diumenge, 20 de novembre del 2011

Via Azul a Rubies.




-Cordada: Salip,Manel i Busquets.
-Ressenya: Lanochedelloro.com,mola també portar el croquis de l'aproximació.
-Material: Semàfor d'aliens,tascons,joc de Camalots fins al 4 i un estrep. A la ressenya marcava que la R5 era cutre i es podia reforçar amb dos claus, algú ja ha deixat dos claus en aquesta reunió.




-Aproximació: Desde Rúbies baixar a la pista i en un marcat revolt a l'esquerra trobem un corriol a ma dreta que s'acosta a la paret ( fites ), arribem al peu dels contraforts de la paret i anem seguint cap a l'esquerra ( cap a Terradets ). Hem de pujar al peu de la paret propiament dita per una mena de canal ( traça i fites ). A peu de paret busquem el díedre característic de la primera tirada ( AZ picat i es veuen els dos parabolts de la primera tirada.

-Via: Està força bé. La roca no és excel.lent en tot el recorregut peró no fa patir massa ( alguna cosa hem tirat ). La via és força variada i te tirades interessants,malgrat que creua feixes i zones herboses que ens recorda que malgrat estar-hi a prop no és ni Bagasses ni la Roca dels Arcs. Tot i que cal autoassegurar-se a la via hi ha equipament per passar amb prou comoditat. La tirada més obligada és la tercera, hi ha una placa que es pot solventar aproximadament en 6a/A0. De totes maneres en aquest tram es veien marques de pitonatje pel que dedueixo que els claus ens podrien facilitar la jugada si anem justos de grau ( plans o universals ? ). El que val molt la pena és l'entorn.




-Descèns: Caminant cap a la dreta, primer de pujada,després planejant i finalment de baixada fins al coll de la Portella Blanca. D'aquí per G.R. fins a Rúbies.

1 comentari:

  1. jo flipo!!encara no m'he dutxat i tu ja has penjat la piada! una mica malat, a veure si descanses una mica el cap de tanta escalada!!

    ResponElimina