dimecres, 1 d’agost del 2012

Free Light a la Gorro Frigi

-Cordada: Pau Graboleda i Teo
-Orientació: Nord-est Perfecta per les tardes d'estiu
-Aproximació: Des del Monestir pujem cap adalt direcció St.Joan i quan arribem al telefèric agafem el camí cap a St. Jeroni. Ens enfilem per la canal que hi ha entre la Magdalena Superior i la Gorra Frigia i després d'uns metres ens trobem un replà amb 2 o 3 vies que surten d'allà mateix. la Free Light surt una mica més amunt. Es veuen uns parabolts ben nous!!! I també una inscripció a peu de via que fica FI. Suposo que es devien cansar de rallar la roca i es van deixar el pal de la L...
Ressenya: Portàvem la d'escalatroncs. Perfecte, però han reequipat la via i en canvi de buscar spits, hem de buscar parabolts nous de trinca.
-Material:Via equipada. A la ressenya de escalatroncs ens deien de portar una vaga sabinera i una plaqueta, com ha estat reequipada la plaqueta ja no cal i la baga es per l'ultim llarg en terreny fàcil. Amb una miqueta de moral ni se't passa pel cap posar-la.
-Via: Ens ha agradat, el 2on i tercer llargs son guapos. El tram de 6a ens ha semblat força dur, potser 6a+/6b. Potser no li hem sapigut veure el qué... En tot cas passa bé en a0 si portem estreps. Està molt ben equipada, amb seguros una mica allunyats a les zones fàcils, pero tampoc no massa, Aprop als passos de 6a. Molt disfrutona!
-Descèns: Caminant per la normal del Gorro Frigi. Seguint les cadenes i la canal fins a peu de via.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada