dimecres, 15 d’agost del 2012

GESAM a l'Aeri.




-Cordada: Albert Macau, Edu i Busquets.
-Orientació: Nosaltres hem entrat entre 12 i 1 i pràcticament no ens ha tocat el sol.




-Ressenya: Nosaltres anàvem amb la de Tocantroca, molt bé!.
-Aproximació: Mireu la Lotus que la vàrem fer fa poc, la via comença en el mateix punt. Parabolts daurats fixe ben lluents visibles.




-Orientació: Més o menys hi toca l'ombra a partir de la una.
-Material: Aliens gris i vermell, Camalots 0.5,0.75 i 2 ( quedava millor el 3 peró era prescindible, sisena tirada ). Dos o tres plaquetes recuperables. Duiem claus peró no els hem utilitzat.



-Via: A nosaltres ens ha agradat molt!, te bon ambient i és ben sostinguda. La roca està sanejada i les fissures netes de vegetació. Variada, fissures separades per trams de placa. Sense pitonar la dificultat obligada deu rondar el 6a+ ( en un tram de la segona tirada, una miqueta exposat ), al ser una via de fissura amb les plaques totalment equipades ( Ae ) es pot rebaixar la dificultat obligada posant més ferro i/o pitonant. La via ha estat reequipada amb alguns parabolts i s'han canivat alguns claus. Compte amb una U que hi ha cap al final de la segona tirada, l'hem tret amb els dits...després l'hem repicat amb el martell, no se si ha quedat massa bé, potser hi entraria una peça més gran ( bong ? ), si algú la vol canviar. Alerta també en aquest segon llarg amb el fregament, millor portar algunes cintes ben llargues i xapar en altern.



-Descèns: Mireu també la Lotus que acabem més o menys allà mateix.

Molt bones fotos de l'Edu!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada