divendres, 18 de gener del 2013

La Punyalada Trapera.


-Cordada: Albert Macau i Busquets.
-Aproximació i ressenya: A l'aproximació afegir que per trobar l'entrada de la Feixa dels Espàrregs, des de que deixem la pista seria el segón collet ( no gaire marcat, no se si arriba a la categoria de coll ). Hi ha un primer coll molt marcat, aquest no el següent un cop a la feixa ja anem trobant fites. A l'entrada de la feixa n'hi ha un parell o tres.
http://lanochedelloro.com/reseespana/aragon_h_montreb.html


-Material: No calen els claus que marca la ressenya, a la sisena tirada ara hi ha cinc claus i es fa bé sense necessitat de clavar. Per la resta de la via nosaltres anàvem carregats de ferro i al final només vàrem possar els Camalots fins al 3, el semàfor d'Aliens i alguns tascons.


-Via: Bona via en una bona paret. Te dues parts ben diferenciades que fan que sigui una ruta ben variada. A baix plaques de forats i tècniques i a dalt díedres i fissures atlètics. La roca és bona, jo diria que en tot moment. El pas més obligat ens ha semblat a la tercera tirada i deu estar entre el 6a+ i el 6b. M'ha semblat un pèl més difícil que la veïna Pilastra dels Voltors.


-Descèns: Evident, del final de la via carenar a l'esquerra fins a les proximitats del cim on retrobem la pista per la que hem aproximat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada