dijous, 28 de març del 2013

Esperó Elegant.



-Cordada: Txus, Raquel, Nissen i Busquets.
-Material: Semàfor d'Aliens, joc de tascons i Camalots fins al número 2.




-Aproximació: Com a la Júlia, encara que aquí cal anar més a la dreta, al final de la cara Est. De manera que a la nostre dreta ens quedarà un petit circ.Veurem una fletxa piacada a la base, a la primera tirada hi ha una alzina amb un cordino i es veuen les vagues penjant de la segona tirada. Des de l'aparcament o de la Font del Molí la via es veu, és l'esperó de més a la dreta amb un sócol marronós característic.



-Via: Bónica i homógenea en el IV-V, amb una segona tirada més difícil peró factible en A0 ( convindria canviar algún cordino ). Sembla molt menys repetida que la seva veïna Esperó Central, per tant la trobarem molt menys pulida i molt menys equipada. La primera reunió l'hem feta al gendarme abans del tram de díedre difícil, a la tercera tirada convé atravessar un jardí i vorejar el mur que el tenca per la seva dreta ( sageta i vaguetos), després ja seguirem l'esperó cada cop més definit amb trams prou aeris, fàcils i bonics. Sortida a la vira de baixada herbosa.





-Descens: La via acaba a la vira de baixada, comuna amb l'Esperó Central. Aquesta vira es troba marcada amb marques de pintura vermella i te cables als trams més complicats. Només cal seguir aquesta vira cap a la dreta i entrem al Carreró, tartera que hi ha a llevant del Puig Campana. Podem baixar directament pel carreró o creuar-la i anar a trobar un camí que devalla paral.lel a la tartera molt més cómode. Més o menys a l'alçada de la base de la paret cal trencar a la dreta ( Oest ) per enganxar la traça de pujada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada