dimecres, 21 d’agost del 2013

Iglesias-Torres-Casanovas a la Boleta del Portell Estret


-Cordada: Roger Canals,Camile i Busquets.
-Ressenyes,Aproximació i Descens: Nosaltres anàvem amb la magnífica guia de l'Hita. A internet podem mirar la de l'Escalatroncs o la de Ressenya.net.


-Material: Si fem la via en lliure només calen unes 18 cintes exprés mentre que si la volem fer amb artificial serán útils un parell de recuperables, un tasconet fi per escanyar i els estreps. També pot molar portar navalla perquè hi ha algún burí molt sortit on s'hi veien cordinillos vells estrangulats i si ens hi hem de penjar millor canviar-los. A la R2 hi falta la xapa del parabolt, hi ha un espit i força expansions velles.


-Via: Típica burinada de l'època de les directíssimes. Actualment ha estat parcialment reequipada: reunions i un parabolt aproximadament cada dos antics burils. Si fem més o menys 6b podem escalar pràcticament tota la via en lliure ( aproximadament una desena d'A0's ). Si anem en estil clàssic conteu amb V/Ae, on el 90 % de l'escalada serà d'Ae. Roca sanejada peró si anem en lliure compte amb algún tram aillat ja que les pedres van directes al camí per on passa força gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada