divendres, 20 de setembre del 2013

Terra Ferma al Pilar sin Brillo.



-Cordada: Edu Plana i Busquets.
-Ressenya:

-Accés i Aproximació: Igual que a la Ke Bonica Boira. Per fer l'aproximació tingueu en compte que el camí que puja al Xut passa per sota la paret, la via entra per una fissura vermella a l'esquerra d'una evident xemeneia. Des de el camí no veureu aquesta fissura ja que queda en una mena de petit circ. Des de el camí que puja al Xut agafeu per on us sembli ja que diria que no hi ha traça.
A la R0 hi ha un bolt del 8 amb xapa de burí.


-Material: Hem utilitzat un joc ben complert de friends des de l'Alien blau al Camalot del 3 i un parell de tascons. Al primer llarg hem fet pujar el del 3 i crec que un 4 hagués entrat. Si anem justos de grau pot anar bé algun clau ( pla o universal ) per la segona tirada.



-Via: Crec que no és pas una mala via, les tirades en si són prou guapes i variades. El problema és que diria que la via està poc feta i per aixó te la roca un pèl xunga i trams herbosos. Nosaltres hem intentat fer una bona neteja i si teniu ganes de fer la via ara pot ser un bon moment. V+/A1 obligat.



-Descens: Cap a la dreta a buscar el camí del Xut. En un evident coll retrobem el camí de l'aproximació.


5 comentaris:

  1. IEP.... ENCARA ESTÀ TANT TRENCAT EL PRIMER LLARG? V+ LI DONAVEN NO?..... JO NO EL VAIG PODER NETEJAR MÉS QUAN HI VAIG ANAR.... AU BONES ESCALADES... LO COMEPIEDRAS

    ResponElimina
  2. Ei Roger!, el primer llarg tenia algun tram més justet de roca. Vàrem cardar avall el que vàrem poder, lo més fotut però era l'arribada a la role que més que trencat estava herbos i terros, aquí el colega va fer una bona neteja! i crec que si algú hi va ara crec que notarà la neteja.
    Com la vàreu veure vosaltres?us va molar o que?
    Salut i metros!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah!heu fet la Metàlica?, si l'heu feta, que tal és????

      Elimina
    2. http://www.loscomepiedrasvoladores.blogspot.com.es/2011/01/metallica-md-sup-6b-a1-150-m.html

      Ja pots portar un bon joc de fissurers... ;)

      Elimina
    3. ok, ja m'ho miraré!, merci.
      Salut i roca!

      Elimina