dilluns, 1 de desembre del 2014

Sectors Jet Lag i Guacamole. Tartareu



Un parell o tres de visites a aquest sector que ens ha agradat molt, Les vies són força variades, a bloc, de continuitat, desploms, díedres...Abundància de sisens. Ombra a partir del migdia aproximadament.
Per l'accés cal anar a Tartareu. Sortim en direcció Os de Balaguer i uns vint i cinc metres abans d'arribar al cartell del poble de Tartareu agafar una pista a ma dreta en direcció al Barranc d'Espinau, aquesta pista s'agafa just abans d'una granja i en una zona amb contenidors.
L'Aproximació és evident, aparquem a la vertical del sector ( foto ), a les vores de la dreta de la pista. Hi ha un camí fitat que ens deixa a la base del sector.
Penjo les ressenyes que hem fet...




2 comentaris:

  1. Saa neng s'esta volviendo friki...."Era un punki y ahora es frikie"....jeje...bon sector, sobretot a l'estiu tardes a l'ombra per ara a l'hivern no esta mal pro llavors al mati i solete.... hi ha la Aura de Laura o algo així un dels 7a més barats de per allà, la Guacamole la vas provar...? sigui com sigui una escola molt criticada al deu dia, potser per la roca i quantitat de vies, però s'ha de dir que hi ha línies molt bones i fanàtiques...
    Apa salut Marc
    Se@garra

    ResponElimina
  2. Ya veeegghhhh!!!!!!, a dar-le al manesio i a la progresion,saes???....
    L'Aura no la vaig provar, de setè només vaig fer l'Aromes de Tartareu, un bloc a l'entrada i la resta d'anar fent...sabent que n'hi ha un de més barat el próxim dia irem cap allà :)...per curiositat...perquè la criticaven? massa vies???. A nosaltres, que no tenim criteri, ens va molar molt!.
    A veure si en breu ens veiem!!!!
    Salut i esportiva!!!!!

    ResponElimina