divendres, 28 de novembre del 2014

Via del Mika a la Paret d'Aragó.




-Cordada: Salip i Busquets.
-Accés: A Viacamp hem d'agafar la pista en molt bon estat en direcció a Montfalcó. Més o menys uns cinc quilometres després del poble trobem una linea elèctrica i una pista a l'esquerra. La seguim, passem una bassa i arribem a una cadena. Hem de començar a caminar en aquest punt,podem aparcar a la cadena o a la bassa ( més lloc ).
-Aproximació: Seguim la pista fins a les imediacions del cim del Montsec d'Estall, aquí carenem de baixada a l'esquerra fins a l'entrada a la Feixa dels Espàrregs, bon lloc on deixar les motxilles. L'entrada es troba marcada amb tres fites. Seguim la feixa de baixada, passem el peu de via de la Engrunes de Montrebei., Una mica més endavant trobarem el peu de via a tocar de la traça de baixada, pocs metres a més endavant de la Pilastreta dels Pardals ( fletxa i P picades ). Hi ha una fletxa picada.
-Orientació: Sud. 
-Material: Un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot del 3. Si es va just de grau pot anar bé repetir alguna peça per la segona tirada ( entre Alien groc i Camalot 0.75 ? ). El Camalot del 4 només el vàrem acabar possant en un tram de la tercera tirada, suposo que és prescindible.
-Ressenya: lanochedelloro.com
-Via: A nosaltres ens va agradar molt. Te una segona tirada de franjes que és una maravella, amb una roca de putíssima mare. La resta de la via està bé i és força variada. Hem partit la segona tirada en dues i ens hem saltat la reunió següent.
-Dificultat obligada: El 6b del terçer llarg és totalment factible amb A1. La segona tirada està plena de franjes on els friends potser no s'hi queden a caldo peró s'hi aguanten. En cas de necessitat suposo que es deu poder trampejar i anar de xapa a xapa amb A1 però amb una feinada de por.
-Descens: Del final de la via carenar a l'esquerra fins a retrobar l'aproximació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada