dimecres, 15 d’abril de 2015

Zadistes a Montrebei.-Cordada: Salla i Busquets.
-Accés: Viacamp hem d'agafar la pista en molt bon estat en direcció a Montfalcó. Més o menys uns cinc quilometres després del poble trobem una linea elèctrica i una pista a l'esquerra. La seguim, passem una bassa i arribem a una barra de ferro. Hem de començar a caminar en aquest punt,podem aparcar a la cadena o a la bassa ( més lloc ).
-Aproximació: Seguim aquesta pista en direcció al cim del Montsec d'Estall. Passem una bifurcació de la pista i seguim per la pista de la dreta. Més o menys als 800 metres d'aquesta bifurcació hem de deixar la pista i enfilar pel vessant de la muntanya ( dreta ). En el punt on cal deixar la pista hi ha com un petit eixamplament de la pista i un xic més endavant de la pista una fita. Segons la guía d'en Luichy en aquest punt la vegetació passa d'alta a baixa, però jo aixó no ho vaig veure. En tot cas, deixem la pista i anem caminant pel vessant de la muntanya. En arribar al cingle caldrà buscar una fita que ens indica el pas per baixar a una feixa ( 2 m de II ). Un cop a la feixa anem uns cinc metres a l'esquerra ( mirant a la timba ) i localitzem la tercera reunió de la Hipster, dos bolts. En aquesta reunió no hi ha anelles ni res per rapelar, caldrà deixar-hi quelcom i recollir-ho de pujada.
Des d'aquesta reunió tirem un sol ràpel de 60 i arribem a terra molt justos. Cal desgrimpar uns metres i ser curosos alhora de treure la corda del devallador per no perdre-la.
Un cop a la base de la paret hem d'anar a la dreta mirant a la paret, passem les assegurançes de dues vies ( Tirant lo bloc i Caracolillo ? ). Passem un sostre penjat a uns trenta metres del terra a l'esquerra del qual va la No vull pagar i a uns vint metres d'aquesta hi ha la Zadistes.
-Material: Un joc de friends de l'Alien blau al Camalot del 2.
-Via: De les trilogía de noves d'en Luichy, aquesta va ser la que em va agradar menys.Tot i així l'última tirada està prou bé. Compte amb la roca, sense ser dolenta, la via és força nova i hi ha alguns blocs que aniran baixant. 
-Grau Obligat: 6a/A0.
-Ressenya: A l'espera que en Luichy la fagi i/o publiqui la guia d'Aragó haurem d'espavilar-nos amb la foto que hi ha a lanochedelloro.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada