dilluns, 4 de juliol del 2016

Via d'en Clerc a la Roca de les Onze hores.



Ens ha agradat molt, encara que és tota de placa és molt variada d'escalar amb trams fins, d'altres atlètics i també un pas de bloc. La roca m'ha semblat bona,només alguna llastreta sospitosa de tant en tant.
Cordada: Aniol i Busquets.
Accés: Aparcar al final del carrer de les Belles Roques de Matadepera.
Aproximació: La via es veu desde l'aparcament i s'arriba al seu iniçi en deu minuts.Seguim una pista i quan som a la seva vertical pujem pel bosc seguint rstres de pas.Parabolt platejat visible en un petit díedre cec.
Orientació: Sud?.
Grau obligat: V+/A1e.
Material: 14 cintes exprés. Podem portar una plaqueta recuperable per un cap de burí a L1 i un Camalot del 2 per asegurar un pas de V al darrer llarg. Igual va bé el pedal per trampejar. L'equipament és majoritariament  base de bolts,però hi ha alguns burils i pot anar bé dur alguna disipadora.Rapelable abandonant material.
Descens: Del final de la via pujem una mica per rastres de pas fins a trobar un camí que si el seguim a la dreta retornem a l'aparcament.

2 comentaris:

  1. Una de les millors vies d'aquesta Paret, heu tret el pas de sortida? Ara no podeu deixar de fer l'Estruch per la variant d'entrada, molt recomanable, i si m'apureu la Camp també i així tindreu la Trilogia de la zona.

    ResponElimina
  2. Al pas de sortida el que hem tret són els estreps,jajaja...
    Merçi per les recomanacions!!!.

    ResponElimina