divendres, 23 de setembre de 2016

Via Estenalles a la Falconera.Escalada combinada d'Ae i lliure.Em.sembla haver sentit que els trams d'Ae són apurables en lliure de setè grau,suposo que d'aquesta manera l'escalada és menys monótona,sinó crec que preval l'Ae per sobre el lliure....bon ambient i bona roca .Hi havia una llastra sospitosa al pas de V de la quarta tirada que vàrem fer baixar,el niu d'abelles de Ll1 tampoc hi és.
Cordada: Aniol,Dani i Busquets.
Accés:
Aproximació: Seguim un corriol en direcció Nord,primer per la carena i despres per dins el bosc,arribem a un coll.En aquest punt cal baixar per una ample canal arbrada a ma dreta( rètol restriccions).Al final de la canal cal desgrimpar un parell de trams rocosos,el darrer te una corda fixe. Un cop a peu de paret ens enfilem a una repissa i la seguim uns cinc metres a l'esquerra fins a peu de via. L'iniçi de la ruta queda entre les vies      Integral... i Festa del Paca.La primera assegurança és un parabolt i després són espits.Hi ha el nom escrit però és il.legible,el primer llarg va per un díedre.

Orientació: Est.
Material: 16 cintes exprés i un estrep,hem enllaçat la segona i terçera tirada saltant-nos alguna xapa.
Grau obligat: V/V+ i Ae.
Descens: Crec que des de la penúltima reunió es pot sortir de la paret anant a l'esquerra. Si arribem al cim cal desgrimpar pel vessant oposat fins la carena ( II+,algun pas aeri ).Un cop a la carena l'anem seguint a l'esquerra sense pèrdua fins l'aparcament.
Ressenyes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada