dimecres, 15 de novembre del 2017

Altivi Flunch a la Dent de Cabirols.



Via força xula i variada: de les plaques d'aderència del començament als atlètics díedres de sortida.La roca no fa patir massa però ja se sap que al Pedraforca cal anar amb compte,especialment als trams més ajaguts. Te bon ambient a la zona de l'Ae


Accés: Mirador del Gresolet a sobre de Saldes i Gósol.
Aproximació: Pujem fins al Refugi Lluís Estasen on prenem el camí que mena a l'Enforcadura. Seguirem l'esmentat camí fins just superada la tartera que baixa dels Cabirols. Just acabada de passar aquesta tartera pujarem per un corriol a ma dreta fins a peu de via. 45'/1 hora.


Orientació: Nord Oest.
Material: Nosaltres hem possat els Aliens blau,verd i groc així com els Camalots #.75,1,2 i 3 i algún tascó.També hem utilitzat un estrep i 18 cintes exprés.


Grau obligat: V+/Ae.
Descens: Del arbre de la R5, pujarem per una canal i passarem a l’altre vessant desgrimpant, fins una canal on trobarem la instal·lació d’un ràpel fins a una feixa a l’esquerra trobarem un altre instal·lació aquest segon de 55m. Remuntem una mica a buscar la bretxa amb l’agulla Gopal-ji , desgrimpem (cadena) i Ràpel de 50m, baixem per la cornisa què ens deixa a peu de via, retornem per la tartera. 


Ressenyes:  Parce i Joan Asín de qui també són les fotos,moltes gràcies!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada