divendres, 26 de gener del 2018

Wounded Knee als Mullapans.


Però per què t'agafes a la roca????!!! Això li va preguntar el tercer de la cordada al segon quan aquest va arrancar un còdol intentant passar en lliure al final del primer llarg. Crec que aquesta pregunta resumeix perfectament el que ens trobarem en aquesta via. És cert que hi ha algun tram del segon llarg i l'inici del tercer amb bona roca, però en general trobarem molts trams d'artificial equipat, mala roca i herba. Els tres de la cordada vam estar d'acord en que era una de les pitjors vies que havíem fet últimament.




-Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€.
-Aproximació: Des del Monestir prenem el camí que va cap a la Santa Cova. El seguim fins abans d’una corba força tancada. Ens desviem per un corriol (camí de l’aigua GR-96). Baixem pel camí fins tenir la Roca del Corb a la nostra dreta. Ens desviem per un camí que surt a mà dreta i el seguim creuant tota la paret fins a localitzar un gran bloc que queda per sota el camí. Aquest bloc ens ha de servir de referència per sortir del camí i començar a baixar cap al cingle. Hi ha un corriol amb rastres de pas, però no és fàcil de localitzar. Aquest corriol ens porta fins al cim de la paret dels Mullapans, a l'alçada e la Woundeed Knee. La reunió del cim queda una mica amagada, són 3 parabolts del 8, un d'ells amb anella i units amb cordinos cutres. Des d'aquesta reunió fem dos ràpels: 30 m i 60 m fins al terra. Preveure cordinos recanvi.



-Orientació: Sud-est.
-Restriccions: Prohibit escalar entre el 15 de Febrer i el 31 de Març.
-Material: Moltes cintes exprés i cordinos per canviar-los als ràpels.
-Grau obligat: 6a.


-Descens: Des de l'última reunió tornem pel mateix camí de l'aproximació. A gaudir de les esgarrinxades!!
-Ressenya: Nosaltres hem anat amb la guia de la cara nord d'en Luichy. Però a la web de Lanochedelloro hem trobat la topo de l'oberturista:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada