divendres, 8 de març del 2019

1+1=3 al Devesó.



Me la van recomanar després d'haver fet l'Arormes de Malanyeu i no m'ha agradat tant.Més herbosa i menys sostinguda.La roca en gral bona però hi ha un parell de trams a controlar.El darrer llarg de la via està molt ben trobat i és prou guapo.A la primera tirada caldrà protegir el pas més difícil de la via ( Camalot 0.75 ).La última reunió l'hem fet a la Epirimountains per la que hem rapelat.


Orientació: Sud, vàrem tenir sol fins cap allà les cinc.
Accés: Poble de Malanyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a uns camps enfeixats. Pujem una miqueta i travessem els camps cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita. Seguim una estoneta cap a l'est,amb la paret a l'esquerra. Baixem al rec,el creuem i pugem a la paret. Amb la fotografia que penjo podrem ubicar la via des de l'aproximació.Un cop a peu de la paret flanquejar a l'esquerra fins arribar al peu de via.
Iniçi entre la Epirimountains ( dreta espits) i Doraemon ( esquerra bolts ) hi ha una fletxa mig esborrada,pont de roca visible i si agafem prespectiva a l'esquerra veurem també un espit.
Ressenyes:
Grau obligat: V+/A1.
Material: Alien gris i Camalots 0.75 i 1.
Descens: Hem rapelat per la Epirimountains amb dos ràpels 30+55 (fraccionable,2 espits amb cadena i anella i un terçer a vincular abandonant cordino llarg).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada