dimecres, 27 de març del 2019

Pilier droit de la Passerelle a la Calanque d'En Vau.La recordo guapa,majoritariament de placa i diedres.La roca no patina i la via està equipada amb bolts.Les reunions no estan equipades per rapelar.Les tirades fan: 45,25,15 i 45.


Accés: Diria que hi ha dues possibilitats per arribar a la platja d'En Vau:
- desde el parking de la Gardiole dirigirse hacia la Calanque de En Vau, llegar a la casa forestal y voltearla por la derecha. despues de una corta bajada coger el camino de derecha. esta carretera lleva a la cresta luego baja en un valle. en el primer zigzag coger un camino (marca marron) que lleva bajando al fondo del valle. seguir este valle y las anotaciones en direccíon de la calanque d'En Vau (55 min).
- podemos tambien llegar a En Vau por el GR que sale desde Port Miou. rebasar el refugio de "Piolet" (vieja cabaña) y un pequeño belvédère hasta una especie de promontorio que adelanta hacia el mar. Desde entonces (un cartel rojo roto), bajar en las rocas (= viejo trazado negro, alternativa del GR, muy patinoso) siguiendo lo patinoso y/o las marcas negras llegar a En Vau (45min).


Aproximació: Des de la platja la via és perfectament visible, a la paret de la dreta mirant al mar. Nosaltres vàrem arribar a peu de via per un corredor emboscat amb algún pas de II.
Orientació: Est.Grau obligat: 6a/A1.


Material: Nosaltres només hem fet servir cintes exprés però si es va just de grau entra algún catxarro.
Descens: Crec recordar que era carenant a la dreta fins a una bretxa on calia montar un rapel.
Ressenyes: Del blog toutmontagne,gràcies!. És la lletra M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada