dilluns, 24 de febrer del 2020

Tope Clàssic a Àger.




Com el seu nom indica es tracta d'un recorregut tope clàssic. Si ens atensem a aquesta via ens trobarem amb una escalada variada sobre una roca boníssima malgrat que als díedres del segon llarg ens l'haurem de mirar una mica. He trobat encertat de deixar passos per equipar al tram d'artificial ( si no som setgradistes ),sempre amb una assegurança fiable per sota per si fallés el que hem posat.


Accés: Àger seguir la carretera cap al Coll d'Ares. Una mica abans d'arribar al coll prendre una pista a la dreta en direcció a Colobó. La pista passa per sota de les parets, aparquem més o menys a la vertical de la via.
Aproximació: Pugem pel bosc seguint rastres de pas fins a la base de la paret. Nosaltres sense voler ens hem saltat un troc de la primera tirada.
Material: Un estrep i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot de l'1.A la sortida de la segona reunió hi entra un del 3 a fondo,aquest tram ( V ) moltes piades el qualifiquen d'expossat.
Horari: Aproximació 15',via 2'5 hores i descens 45'.
Orientació: Sud.
Grau obligat: V+/A1.
Descens: Carenar a la dreta,baixar per una feixa i arribar a terreny de tartera/bosc pel que acabem d'assolir la pista de sota les parets.


2 comentaris:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên cung cấp máy photocopy, chúng tôi cung cấp máy photocopy ricoh, toshiba, canon, sharp, đặc biệt chúng tôi có cung cấp máy photocopy màu uy tín, giá rẻ nhất.

    ResponElimina
  2. Ho sento però poc que t'entenc pas.
    Salut i candemor!!!

    ResponElimina