dilluns, 1 de juny del 2020

Sajolida a Malanyeu.




Ens ha agradat molt,típic gruyere de roca súper bona i d'escalada entretinguda,més per l'autoasegurament que pels moviments en si.Més o menys et pots anar assegurant bé però l'emplaçament de les assegurances no és del tot evident ni acaben quedant tot lo bé que voldriem.
A l'inici de la primera tirada així com al final de les altres dues es podrien xapar els bolts de la veïna Stock de cock i Variant de les Monges Mascles respectivament.
Via mantinguda i amb graus de continuïtat.M'ha semblat que el recorregut és ben lógic,si tens una mínima idea de per on va la via amb les dues bones ressenyes d'en Lluís i l'Edu es va trobant molt bé.
Igual de bona que Nadal,Maria de Ca l'Anglada i Aromes de Malanyeu amb les quals comparteix estil.


Accés: Poble de Malanyeu,aparcament a l'entrada del poble.A sobre de l'església i el camp de futbol.
Aproximació: Del poble seguim el PR passant per darrera de l'església. Un cop hem sortit del poble arribem a una cruïlla de pistes.El PR baixa cap a una casa, nosaltres hem d'agafar la pista de dalt que ens portarà a un altre mas.Just abans d'arribar a aquest segon mas hi ha un camí a ma dreta que puja a uns camps enfeixats. Pujem fins aquests camps i els travessem cap a l'esquerra per una traça amb alguna fita i arribem al bosc.Planejem un moment i de seguida baixem a un rec,el creuem i pugem a la paret. Inici dalt d'un pedestal tot esquivant els bolts de la clàssica Stock de Coc
Material: Nosaltres hem cossit les plaques a ferralla,m'imagino que escaladors més bregats en l'autoprotecció empraran menys ferro.El cas és que hem possat alguns tascons,un joc de friends des de l'Alien verd al Camalot del 3 repetint 0.75,1 i 2 i una desena de vagues i cordinos de diametres compresos entre el 5 i el 8.Per xapar tot aixó hem necessitat 18 cintes exprés així com doble corda.


Orientació: Sud,crec que hi ha sol a la paret fins cap allà les 5.
Horaris: Del cotxe a peu de via 20' tant per anar com per tornar.4 hores per fer la via i rapelar-la.
Grau obligat: V+,mantingut.Suposo que per trampejar-lo caldria mandanga més potent que els friends.
Descens: Nosaltres hem rapelat per la veïna Stoc de Coc amb 2 ràpels:40 i 65 ( desgrimpada III ).

2 comentaris:

  1. Enhorabona per la via, prou treballosa pel que veig, no l'he fet però sí la del costat la Tal Faràs Tal trobaràs, és per l'estil?

    ResponElimina
  2. Gràcies Jaume,
    Crec recordar que a la Tal Faràs...sempre es veia el següent pont de roca llaçat en canvi en aquesta s'ha de navegar una mica més.
    Salut i desconfinada!!!

    ResponElimina