dimecres, 21 de juliol del 2021

Via CNT a la Punta Camarasa.

 


Bon recorregut d'autoprotecció amb una darrera tirada especialment guapa. A mi que no sóc especialment hàbil ni avessat al mal rocam m'ha costat confiar amb la roca i en algún punt m'ha set difícil d'assegurar-me.El primer llarg és placa i la resta díedre.Hem enllaçat Ll2+Ll3. Perfectament combinable amb la veïna Flor d'estiu.



Accés: Aparcament a l'entrada de la carretera què va a la Presa de Camarasa, sortint del poble en direcció Tremp a ma dreta just abans d'un pont. En dies festius caldrà preveure una alternativa a aquest punt d'estacionament ja que s'omple ràpid.




Aproximació: Caminem uns metres i just abans d'arribar al campament agafem una pista (tanca) i pugem fins el final. Seguim per unes escales i corriols direcció a les Bessones. Pugem per una tartera (fites), fins a trobar la placa amb parabolts del primer llarg, nom picat.



Orientació: Est,sol fins cap allà les 3.

Grau obligat: V+/A1 podria ser que per passar amb aquesta dificultat calgués una tramposa a la primera tirada ( sinó 6a?).Si es va amb aquest grau i no s'és gaire valent potser ajudi algún pitó a la segona tirada.



Material: Unes 14 cintes exprés, un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 2 repetint 0.5 i 0.75.



Horaris: Aproximació mitja hora,via i rapelar-la 2'5 hores.Retorn al vehicle 20 minuts. 



Descens: Rapelant per la mateixa via,la darrera tirada es rapela per la veïna Flor d'Agost .Amb doble corda diria que s'enllaçen ràpels,nosaltres hem preferit fer tots els ràpels amb una sola corda de 60 perque no s'enganxesin les cordes i hem anat bé.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada