dimecres, 1 de desembre del 2021

Calçotets al Pic de Sant Cugat.

 


Ens ha semblat una molt bona via, totes les tirades són guapes menys el rostollet del segón llarg. En general ens trobarem amb una escalada plaquera amb trams de bon cantell i altres més finots, hi ha també una fissura prou llarga i ben parida que dóna varietat a l'activitat.



Accés: Municipi de Sopeira, estacionar en una explanada a ma dreta baixant al riu.

Aproximació: Des de l'aparcament anem a unes visibles instal·lacions elèctriques. Aquí creuem el riu per un pont de pedra, voregem aquestes instal·lacions, pugem unes escaletes i per un corriol amb algunes marques vermelles. Teòricament aquestes marques vermelles ens haurien de deixar al mateix peu de via però nosaltres les hem acabat perdent i hem arribat per rastres de pas fins al peu de via. La via és perfectament visible des de l'aparcament així com durant tota l'aproximació. La bola de sota de la R1 és una bona referència.



Horaris: Aproximació 30',via i rapelar-la 3 hores 45',retorn al vehicle 25'.

Grau obligat: Segons la ressenya V+, jo que sóc bastant patata amb les plaques l'hi donaria 6a.

Orientació: Sud.



Material: Nosaltres només hem possat un parell d'Aliens ( verd i groc ) però diria que en alguns llocs recomanen dur més friends.

Descens: Rapelant per la mateixa via tal i com indica la ressenya. Les roles de les quals hem de rapelar tenen dos bolts amb anelles, les altres no tenen anelles.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada