dilluns, 13 de desembre del 2021

Mestre i Mentor.

 


Itinerari curt però variat amb una primera part de placa i la sortida en díedre.Llàstima de les inevitables feixes,al primer llarg s'ens ha trencat alguna presa,m'imagino que haurà estat més per la nostre ineptitud que per que la via s'hagi fet poc.Material: Si no em falla la memória nosaltres hem fet anar molt menys material del que marca la ressenya.Concretament hem possat el semàfor d'Aliens al primer i segón llarg així com un Camalot del 2 a la darrera tirada on hem llaçat cinc ponts de roca ideals per abandonar trossos vells de corda.Si hi tornés a anar duria tota la ferralla fins al #4,no fos cas que m'estigués fallant la memória.

Orientació: Sud.

Horaris: Aproximació 30',via 2 hores i baixada 30'.

Grau obligat: V+.

Aproximació: Nosaltres l'hem fet a ull des del cotxe ja que la via es veu perfectament des de la pista. Primer hem seguit una traça i quan n'hem tingut prou hem anat a l'esquerra buscant el pas més net. A peu de via cal grimpar unes feixes per arribar a l'inici,nosaltres hem grimpat massa i hem anat a parar a les xapes del primer llarg.En una feixa.

Descens: Carenem a la dreta,passem de llarg dues instal.lacions de les antenes i localitzem una feixa rocosa descendent en diagonal a l'esquerra. Per aquesta feixa accedim a la baixada que es troba equipada amb cadenes en els punts més crítics i que ens deixarà a la pista on hem aparcat.


2 comentaris: