dilluns, 8 d’agost del 2022

Díedre Gris a la Panxa del Bisbe.

 


Una via ben maca!. Molt poc equipada, súper evident i majoritàriament per terreny fissurat malgrat un final plaquero també molt guapo on hem d'anar amb molt de compte amb el fregament i l'assegurament del segon sobretot si fa vent i no ens sentim. El díedre pot estar moll en època de pluges.



Accés: Aparcament del Monestir de Montserrat. 4€ si estàs federat, si no crec que són 6.5€. 

Aproximació: Del Monestir prendre les escales dels pobres, al Pla de Sta. Anna el trencant de la dreta que passa per la base de la Panxa del Bisbe i quan hi arribem ens enfilem per unes rampes rocoses a ma dreta fins a peu de via, Díedre evident. 



Horaris: Aproximació 40', via 2 hores i del cim al cotxe 1 hora 15'.

Grau obligat: V. A mi que el tema assegurar-me en placa montserratina no és el meu fort m'ha semblat que a dalt hi havia trams de IV exposats.

Orientació: Est.


Material: Nosaltres hem fet anar un joc de tascons així com un de friends de l'Alien groc al Camalot del 4 repetint el número 2. El del 4 l'hem fet anar per reforçar la primera role i l'hi podem deixar perque al segon llarg no es posa.

Ressenyes: Joan Asín i Funklimbs,gràcies!

Descens: Ràpel d'uns 30-35 metres cap al coll nord. Després baixem per la canal de la cara oest, primer entre la vegetació i després pel despreniment, fins al camí de les escales dels pobres,passem per peu de via.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada