dimecres, 10 d’agost del 2022

Gran Díedre al Drac de Tumeneia.

 


Molt bona activitat,tots els llargs són guapos i no n'hi ha cap de sobrer. Quan erem a la darrera reunió tots tres vàrem exclamar el mateix:" Llàstima que s'acabi tant ràpid!!".Si som de comptabilitzar l'estona de trescar com un cost i no com un guany s'ens gira feina a trobar alguna proposta per rematar la jornada. Bona roca i escalada prou variada,lógicament molt de díedre però en algún moment ens demana escalar en placa.

Accés: Si no volem caminar 9 km de carretera i pista o saltar-nos la llei hem d'agafar uns busos a Arties. Aquests busos ens pujaran fins a sota del Refugi de la Restanca.Valen 6.5 € i surten a dos quarts del poble,baixen a les hores en punt.

Aproximació: Els busos ens deixaran al final d'una carretereta on farem cap al Refugi de la Restanca per un corriol costerut a ma esquerra.Un cop a la  Restanca pujar fins a l'Estany de Mar i vorejar-lo per la riba esquerra fins que veiem que podem pujar a l'esquerra. Remontem una vall a l'esquerra per terreny incómode de blocs fins que veiem el nostre objectiu a ma esquerra.


Horaris: Aproximació 2 hores des d'on et deixen els taxis a peu de via,4 hores per fer la via i rapelar-la i 2 hores per tornar a ser als taxis. 

Material: Unes catorze cintes exprés, algún tascó i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 4. Nosaltres vàrem repetir 0.75,1 i 2 però crec que és millor repetir el 0.5 i l'Alien groc.


Orientació: Sud Est,sol a partir de quarts de dues.

Grau obligat: V+/A1.



Descens: Totes les reunions llevat de la primera resten amb dos bolts i anelles de manera que hem baixat amb 3 ràpels de 50 metres: R6-R4,R4-R2 i R2-terra.

Ressenya: Jordi Marmolejo el dibuix i Luichy la foto. Mil gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada