dilluns, 9 de gener del 2012

Carnaval Rock a la Paret de l'Ós.



-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenya: 


-Material: Tot i que la via està equipada hem possat algunes coses. Un Alien groc per arribar a la primera xapa, un Camalot de l'1 i un tascó per treure un xic de pèndol a la fissura diagonal del primer llarg i un Alien vermell per assegurar una miqueta la travessia de la segona tirada.
-Aproximació: La via comença uns vint metres a la dreta de la clàssica Jordi Andreu. Compte per que entre aquesta i la Carnaval Rock hi ha la via Pol ( bolt daurat i espit,Ae en un bombo a l'entrada d'una fissura ). La Carnaval Rock comença encara més a la dreta, just on s'acaba la feixa. Es veuen els dos primers parabolts ( platejats FEEC ).


-Via: Ens ha agradat bastant, escalada de placa amb algún tramet de fissura per trencar la monotonia. Els dos primers llargs són els més dficils, després afluja. La roca és en general bona ( algún tram concret trencat o herbós ), de grau obligat deu rondar el 6a. El 6b de la primera tirada ( factible en A1 ? ) és a la primera part del llarg i el 6c de la segona és un pas ( A0 en un cordino que penja de la següent xapa,sinó hi és potser amb un pedal s'arriba ). En algún moment puntual la roca te verdet. Vigileu amb seguir les xapes perquè estan barrejades ( daurades, FEEC platejades i platejades a seques ). A la segona tirada hem de sortir a l'esquerra, a la dreta sembla que va la Jordi Andreu. Hem enllaçat les dues darreres tirades amb uns 55 metres,millor dur doble corda i algunes cintes llargues.
-Descèns:  A buscar la traça que baixa de la paret de l'Ós crec que a la dreta,molt fressat i amb fites.


3 comentaris:

  1. Enhorabona una via que només començar ja et posa les pil.les

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mingo!. Si la veritat és que els primers metres vàren ser on vàrem bufar més...ara voliem fer la via Crisis,en téns referències?

      Elimina
  2. Si la van obrir els col.legues de Lleida amb qui tinc més relació. Jo no l'he fet però sempre m'han dit que val molt la pena. Crec que la ressenya està al bolc de la nochedellloro2 (antiga onaclimb) si no la trobes ja te l'enviaré. Els 6b, em van dir que es podien fer en Ao, però vosaltres passareu be. Vinga que vagi molt bé. Salut

    ResponElimina