dilluns, 27 de febrer del 2012

Bernatac i Nino nino a Rúbies.

-Cordada: Manel i Busquets.
-Ressenyes: 

 La Bernatac: http://antxpavil.blogspot.com/2011/11/via-bernatac-6a150mvae-rubies-peladet.html
-Aproximació: Evident. Desde Rúbies agafar el G.R. que porta a la Portella Blanca. Una mica abans d’arribar-hi deixar el camñi principal i prendre una traça a l’esquerra a l’alçada de la base de la paret. La Bernatac  comença uns set metres a la dreta de la Directa ( díedre molt marcat amb una fletxa ample i un bolt ), es veuen els espits del 8 des de el terra. La Nino nino comença a l’esquerra d’aquest díedre, es veu un parabolt a sobre d’un sostret i un clau per sota, com a referència tenim el característic sostre de la tercera tirada.
-Material:  La Bernatac està totalment equipada amb espits del 8, poden anar bé els estreps per trampejar el pas de 6a+. A la Nino nino hem fet servir algun tascó, aliens vermell i groc i Camalots del  0.75 al 2, no hem fet servir les repeticions que marca la ressenya.
-Via Bernatac: Te una primera tirada molt bona , la resta està bé però no és el mateix. Al tercer llarg ens hem encigalat i he vorejat el sostre per l’esquerra, després hem tornat a la dreta. La roca en general bona, a trams excel.lent ( primer llarg ) i algun tram puntual, als llocs més fàcils, on cal vigilar. V+ obligat.
-Via Nino nino:  En general ens ha agradat, força variada i amb roca bona tot i algun tram més dolent.  Es deuen poder emplamar les dues darreres tirades. Al cim no hi ha reunió i les sabines semblen una mica incómodes. Nosaltres com que no havíem emplamat les dues darreres tirades hem pogut arribar fins a un pi que hi ha a uns metres de la sortida, si hem empalmat segur que no arriba al pi i hem d’assegurar de les sabines de la sortida. De grau obligat deu rondar el V+.
-Descèns:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada