dimarts, 13 de març del 2012

Memòria selectiva, Bob esponja i Cresta dels Abellarols

-Cordada: Conxa i Manel.
-Ressenya: les del bar de Sant Llorenç de Montgai.
-Material: les dues primeres equipades i la tercera la ressenya diu que portis tascons però nosaltres no vam posar res.

-les vies:

-Memòria selectiva: Està a la paret de la formiguera, entre la "Sabina wall" i la "directe". 3 llargs equipats ( nosaltres vam empalmar el primer i el segon). Els 2 últims llargs són de V i el primer de IV. la part de dalt és maca, de l'estil de les vies d'aquella paret. Deu tenir uns 60m. Nosaltres vam baixar des del cim amb un sol rappel. També es pot baixar des del cim cap a la dreta , agafem un camí que ens torna aal parking.

-Bob Esponja: Aquesta via es toba al camí d'anar a la formiguera, no ens desviem del camí cap a la paret i al cap d'un moment trobarem un slab a l'esquerra del camí que és el principi de la via. Està totalment equipada i té 65m , nosaltres la vam fer d'una sola tirada.a l'hor de baixar des de l'última reunió surt un camí que ens torna al camí. s'ha de dir que és una via per nens o algú que just comenci a escalar, amb un sol pas de IV, però a vegades un se snet un xic nen....i aixì ja l'hem deixat tatxada!!

-La cresta dels abellarols: Es trobar entre la paret de l'ós i la paret del pont, no es veu molt des de la ctra, aparquem en un  parking a l'esquerra de la ctra. i l'aproximació és evident (5 min).la cresta és molt fàcil ( un pas de IV?) i podem trobar ponts de roca ja llaçats i algun pitò. Nosaltres la vam fer en dos llargs i no vam posar res.

Si el que busqueu i escalada dura, passos atlétics i compromís, no aneu a fer aquestes vies, a nosaltres ens van faltar ganes d'escalar; estàvem poc inspirats i un xic mandrosos després d'escalar el dissabte i per això hi vam anar, els diumenges a vegades es fan molt durs!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada