dilluns, 5 de març del 2012

Tetties and Beer i Cante Jondo a Àger.



-Cordada: Martí Rovira i Busquets.
-Ressenyes: De la T.a.B. a lanochedelloro:
 http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_ager1.html#

I de la C.J. al Torres d'Àger en tenen una ( nosaltres anàvem sense i cap problema ).



-Material: La C.J. està totalment equipada amb espits del 8 en bon estat,duiem 16 expresos i hem anat una miqueta curts per enllaçar les dues darreres tirades, dur-ne algún més si volem enllaçar i també alguna de llarga. A la T.a.B. ja hem possat més coses: un Camalot 0.75, un 2, un parell de tascons i Aliens gris i vermell.



-Aproximació: Aparquem a la pista que passa per sota els Puntals, a l'alçada d'un gran bloc caracterísitic. Des d'aquí ja veiem la T.a.B. ( útil la guia del Montsec Oeste ). La C.J. comença a la feixa on hi ha la segona reunió de la T.a.B. Pujem per rastres de traça cap a la paret si volem fer la T.a.B. només començar a veure paret anar cap a l'esquerra, hi ha una fletxa una miqueta desdibuixada a peu de via i es veu el primer parabolt. Si volem fer la C.J. anem seguint amunt fins la feixa i trenquem a l'esquerra, hi ha diverses vies la C.J. es caracteritza per un canuto de dos pams picat a la base.

-Cante Jondo: Està bé, són quatre tirades en general de bona roca i de placa. La via està totalment equipada amb espits del 8 en bon estat. Nosaltres hem fet servir unes 16 cintes i hem enllaçat la segona i la tercera tirada ( hem anat racionant les cintes, dur-ne alguna de llarga ). L'útlima reunió l'hem fet en uns boixos. Per baixar evident a la dreta i retrobem el camí de l'aproximació fins la pista.



-Tetties and Beer: Ens ha semblat una bona via. Amb una part superior amb bon ambient, amb bona roca i on totes les tirades ( menys la segona ) són guapes. Trams de placa tipus Vilanova amb canto, trams de més finura i algú tramet de díedre per trencar la monotonia. La via està pràcticament equipada amb bolts del 8 i dos claus ( en falta un a la primera tirada ). El tercer llarg sembla que és el que marca la dificultat obligada, que segurament deu rondar el 6b. Si es porta un gantxo sembla ser que es pot solucionar el tema, llavors segurament la cosa quedaria en 6a obligat.COMPTE AMB UNS BLOCS AL QUART LLARG!!!!!, estan a l'alçada de la sabina, es pot passar tranquilament sense tocar-los peró segurament el millor seria fotre'ls abaix, si estem segurs de que no hi ha ningú per sota. Per baixar evident cap a la dreta, a buscar el camí habitual de baixada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada