dimarts, 22 de maig del 2012

Directe al Cilindre


-Cordada: Jordi i Manel.
-Ressenya: Kutreescaladors,merçi!.
-Aproximació: aparquem al pàrking de la paret de la formiguera, al costat d'un restaurant. Agafem el camí que va al jaciment arqueológic i  tallem per anar cap al peu de via. El peu de via es troba al sector central i comença per una bavaresa amb el primer parabolt un xic alt, però es senzill i s'hi arriba sense problemes. (5 min),gran xusco característic.La via es veu des de la carretera.
-Material: la via està reequipada amb parabolts i les reunions equipades per rapelar de manera que amb 15 cintes n'hi ha prou.
-Grau obligat: 6a/A0 o V+/A1 si portem peçes així com un pedal.
-La via: ens ha agradat molt! Realment la roca és molt millor del que sembla, la via és dreta de collons i a més tira pel mig de la paret. Val la pena, si fos més llarga ja seria la hòstia.  el grau dels llargs 6a, 6b,6a i V+.Són 100 metres que realment valen la pena, pot ser que sigui una molt bona via per a un dia plujós, ja que fins la última reunió desploma força.
-Descens: agafem el camí cap a l'esquerra que en 10 minuts en torna de manera evident cap al cotxe.Reunions amb dues anelles per rapelar,millor doble corda per mirar de no haver de parar a R1 ja que desploma.

Com sempre el material gràfic està retingut pel company...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada