dilluns, 14 de maig del 2012

El Dios de la Luz a la Pertusa.
-Cordada: Contxa i Busquets.
-Ressenya: 
 http://lanochedelloro.com/resencata/lleid_ager1.html#-Aproximació: Més mitja hora que els 15 minuts que marca la ressenya. Inclou un tram de ferrada, millor dur l'arnés i quelcom per trincar-se a la linia de vida. De l'aparcament agafar el camí de la ferrada ( no el de l'ermita ), surt recte com si anes per la cresta i després salta al vessant d'Àger ( esquerra ). Anem resseguint per sota la paret, baixant com si anessim a l'embassament. De fet la via comença a la part alta on es veu que ha arribat l'aigua. Aixó passem un sector d'esportiu, un tramet de ferrada, una primera ferrada i la via comença a l'esquerra de la segona ferrada que trobem. Pitó i bolt visibles.


-Material: Via totalment equipada, tant sols cal assegurar un tram fàcil de la primera tirada on hem col.locat dues peçes: Alien groc i Camalot de l'1.
-Via: Guapa, amb bona roca i ambient per lo curta que és. Abunda la placa, amb algún tramet de fissura per trencar la monotonia. No hem enllaçat llargs, suposo que es passa amb V+/6a..
-Descèns: Crestejem uns 200 metres per la ferrada fins l'ermita i d'aquí per camí al cotxe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada