divendres, 8 de febrer del 2013

7 Venas.



-Ressenya: Luichy.


-Material: Estrep, joc de tascons i joc complert de friends , des de l'Alien Verd fins Càmalot número 4. El número 4 crec que només és imprescindible al tram comú amb la Cistus que és de V+, per tant si es va sobrat de grau es pot prescindir d'aquest friend. Nosaltres dúiem repetits del  0.75 al 2 i només hem col.locat la repetició del 0.75 un cop. Per fer la quarta tirada en A1 potser hagués anat bé repetir algun Alien.



-Aproximació: Hem d'anar als prats que hi ha després de la cadena i anar en direcció a la paret en comptes de seguir el torrent que baixa al pantà. Seguim una traça fitada que ens portarà al peu d'un contrafort a la part més baixa de la paret. L'anem seguint de baixada cap a la dreta, passem per un peu de via amb un espit vell ( Cúpula Nocturna ? ) . Al cap d'una estoneta arribem al peu de la Via d'en Rigol ( fletxa i pont de roca visibles ). L'inici de la 7 Venas està uns pocs metres més enllà i a sota. Veureu una picada 7V i fletxa.


-Via: En general està força bé. Ens han agradat sobretot els díedres, les plaques no tant ja que les hem trobat un pèl llastroses o brutes. La dificultat obligada ens ha semblat de 6a ( a molt estirar 6a+ ) / A1.




-Descens: Carenant a la dreta per  fins al cim del Montsec ( terme geodèsic ) continuem carenant fins a un coll molt marcat on hem de baixar a l'esquerra. Resulta útil enganxar una drecera ( fites ) que baixa recte en direcció a l'aparcament quan el camí fa una marcada volta a la dreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada