dilluns, 10 de juny del 2013

Barrufet Pirata a la Paret de Catalunya.



-Cordada: Roger Canals i Busquets.
-Material: Un joc de tascons i un de friends des de l'Alien groc fins al Camalot del 3. La quarta reunió te un sol espit, nosaltres la vàrem reforçar amb un Camalot de l'1, no el dúiem repetit peró al següent llarg entra.
-Ressenya: L'he agafat del bloc d'en Quim Gil, gràcies.



-Aproximació: La via comença per la zona del Fil d'Ariadne i la Naufragos de Soledad. És el pany de pareta que hi ha l'esquerra del final de la Xemeneia G.E.D.E.. La via comença en una caracterísitica xemeneia que forma un gran bloc recolzat a la paret. A l'esquerra hi ha l'inici de la Naufragos... i la Paca is Back ( díedre herbós amb una fletxa picada i un buril amb xapa de bolt i cordinos ).




-Via: Suposo que si fas el comput de metres escalats i metres de rostolls en el millor dels casos queden igualats. Val a dir que un cop feta la xemeneia d'entrada crec que hem seguit per la Fil d'Ariadne que per casualitats de la vida cuadra amb el que marca la ressenya, menys l'expansió de la segona tirada. Un cop a R2 ( pitó ) hem flanqueijat a la dreta i hem anat a petar a la R3 de la Barrufet Pirata. Mentre feiem aquest flanqueig hem vist la xapa del segon llarg. Potser la part de la via que ens hem saltat era la bona i per aixó no ens ha acabat d'agradar, de totes maneres el panorama no era molt alentador. Del mateix estil d'aprofitar un pany de paret herbós és la Miramunda que jo vaig trobar millor i més assequible. La roca de terreny d'aventura, sense cap dramatisme peró que cal anar controlant. V+/A1 obligat. Possibilitat d'abandono relativament fàcil per l'abundància de repisses amb arbres i la proximitat a la Xemeneia G.E.D.E.
-Descens: Carenant a la dreta fins a un gran coll on hi ha unes fites que ens indiquen el fressat camí a la dreta que ens retorna al prat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada